[QUOTE=Score;23335]Ne pitaj...kosta u p.....vic je u tome sto to ne uzimam iz luksuza, kao sto neki mogu pomisliti. Kuce i uopste stanovi koji su vredni bilo kakve paznje, osrednji i sa dve-tri sobe u Palo Alto i bliskoj prihvatljivoj okolini velicine oko 1,500 sqf (oko 130 sqm) su oko 2,500-3,000 $US. A ako se mrdnes malo iz te zone, recimo 40 milja severo-istocno, tu dobijam u potpuno novom naselju fantasticno uredjenu, bazen i tenisko igraliste, sa odlicnim skolama i situiranim komsijama - znaci bezbedan komsiluk - za iste pare 4,000 sqf (oko 360 sqm), 5 spavacih soba plus trpezarija, study, laundry, par soba umesto ormana, "nose powdering room" :no:, mislim...onakvu palatu da se us......! A ima i dzaba prevoz kompanijskim vanom do firme... Stvarno je tesko da se covek odluci, jel da? Kosta oko 3,200 al' se nadam da pregovaramo cim se vratim. Problem je sto taj kinez ima social skills kao orangutan pa me malo brine nasa zajednicka buducnost.[/QUOTE]
Ja sam vec pomislio da je u pitanju teski luksuz! :==D:
Pomislih hoce covjek da promijeni zivot, da se zabavlja sa zenama po Kaliforniji pa mu treba prostor za harem! :grin: Samo naprijed i da doneses pravu odluku!
|