View Single Post
Staro 09.06.2011, 07:28
Zelenka Zelenka je offline
Član

Datum prijave: 18.05.2010
US lokacija: NYC
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno Zagreb- Dr. Goldoni

Oke, probat cu skratiti sto vise i napisati samo najvaznije.

Nazvala sam cca 2 tjedna prije razgovora (mobitel cete naci sto na ovom forumu, sto na stranici state.gov vezano za med. exam u Zg)
Narucena u 8:30, Vinogradska bolnica, Ambulanta za dijabetes 2.kat (ljubicasta zgrada).
-odmah trazi karton cijepljenja (uostalom to ce vam odmah reci cim ju nazovete), unese na neki svoj papir i krene pisati uputnice za Rtg pluca i vadjenje krvi. Mene nije bilo potrebno docijepljivati, tako da ne znam koliko ce vas oderati ako vam nesto fali
- krv(iz vene): Petrova 3- najduze cekanje u cijeloj DV prici, valjda 2 sata, uvalit ce vam neki papir koji nosite kasnije njoj (ona dize nalaz)
- pluca: Klinka za plucne bolesti, Mirogojska.. cekanje: sat vremena (zvuci nevjerojatno ali istinito).

Oko 11 bila gotova, nakon cega sam isla platiti pregled. Znaci ne nosite njoj lovu, vec ce vam ona dati svoju uplatnicu ispunjenu.

Narucila me oko 15 h, uzela uplatnicu, nalaz Rtg-a i potvrdu za podizanje nalaza krvi i krenula. Tlak, srce pluca, zubi, ustani-skini hlace, okreni se. Gotovo. I zatim dio gdje odgovarate sa DA/NE (prijasnje bolesti, tegobe.. itd) Sve odgovore biljezi na papir.

tl;dr
Dr. ugodna, profesionalna. Cista pljacka (870 kuna, nova cijena). Cekanje 3 sata, sam pregled sve skupa 10 minuta.
Reply With Quote