Licno mislim da nikome nista ne treba odgovarati ko postavlja po 5-6 uopstenih pitanja o obradjenim temama na jednoj temi. Ko se potrudi, sazna nesto i procita pa na odgovarajucoj temi napise "zapelo mi je oko toga, nije mi ovo najjasnije itd." to je ok i treba pomoci. Pitanja tipa "za koliko cu se ja mjeseci snaci u Americi" ma dajte ljudi pa ko moze to da vam odgovori a nema o vama pojma ni ko ste ni sta ste?! Nego ovako eto izvukose me, daj da nalupam pitanja pa po tim odgovorima da procjenim da li da uopste idem u Ameriku mrzi me da citam!
Forum je prevazisao formu dobre organizovanosti. To jeste bio i trebalo bi da je takav ali pitanje je da li je to vise ovaj forum?! Ne trebaju administatori da prebacuju postove po temama svaki dan ali treba nesto da reaguju da kaznjavaju. Administratori treba nekog da iskljucuju za primjer drugima pa kad se ponovo bude registrovao mislice kako da postavi pitanje koje ce biti od koristi i na koje moze dobiti odgovor. To je isto kad bi ja svome malom djetetu samo govorio "nemoj to radis, nemoj, nemoj", i kad ce ono prestati ako samo ostane na mojoj molbi. Nikad! Ispada da se mi na forumu trebamo stidjeti takvih neodmjerenih padobranaca i duzni smo ih trpjeti, a oni su kao pametni. Ma otresi takvog odmah pa da je moj brat!
Administatori, mozete vi moliti korisnike kao malu djecu koliko god hocete, ali dok nekoga konkretno ne klepite po usima nista od promjena na forumu! Od price nema vajde.
|