zdravo dragi forunaši,
nova sam među vama, iako sam do sada dva puta aplicirala za gc. Imam druga koji je pre nekoliko god. dobio na lutriji i odlično se snašao tamo (doduše on je od onih koji od dinara pravi deset). čitajući forum zaključujem da taj američki lebac nije baš tako sladak. S druge strane, drugarica je napustila posao profesora i otišla za NY, gde radi kao konobarica, pa mi ništa nije jasno... moj suprug i ja radimo, imamo solidna primanja (suprug odlična), sve u svemu mnogo iznad srpskog proseka, koji je inače bedan, a muka mi je kad vidim da i b92 lažira podatke, pa se pitam zašta smo uopše šetali i trošili se...kad i ovi kradu, samo u belim rukavicama. Elem, moj razlog odlaska je taj da mi je više muka da brinem o delovima Srbije koje smo odavno napustili i da se pitam šta je sledeće što nas može snaći, muka od nas samih koliko sto postali loši, muka od pada morala, nekulture, nerada, neobrazovanja..... pa se pitam, da li je to, TO?! Da li mogu u Americi pružiti mom sinu bolji život, sa jasnijim pogledom, sa zdravim ambicijama. Ko zna.... u svakom slučaju, tu sam i hvala vam, super ste!!!!
|