Kada se fotografisete sa digitalcem on ne pravi kvadratnu sliku nego recimo neki format npr. 4320x3240 pa je potrebno prvo obraditi sliku da stranice budu jednake a tek onda smanjiti na 600x600.
Ta prica o slanju na e-mail onog broja sto se dobije kad se prijavite je covjek pomenuo iz razloga da imate sigurnost da ste ga sacuvali. Ne salje sistem nista sam na e-mail. Vas je izbor kako ce te ga sacuvati. Moguce opcije zapisati ga na papiru, ici File-save pa ga sacuvati na racunaru, prepisati u mobilni itd. Nema potrebe slati nekome na e-mail dovoljno je poslati sam sebi na e-mail i ne brisati tu poruku. Ko nije sposoban da odradi nesto od navedenog i nije sposoban za odlazak u Ameriku pa mu viza i ne treba.
Za Visu ili Visoku skolu ja bih stavio University degree jer je su to ipak kakve takve zavrsene studije cim je neko imao indeks i ispite a zavrsio je. Kasnije bih naveo Associate degree kroz obrasce koji se dalje popunjavaju. Zasto bih to uradio? Zato sto licno ne vjerujem da je sve 100% random i smatram da je bolje biti u igri kao University degree. To je ipak samo moje licno misljenje koje nije zasnovano na dokazima i cinjenicama.
|