[QUOTE=Zana;25499]Evo ga jedan [URL="http://www.gao.gov/new.items/d071174.pdf"]report[/URL], mozda si taj citala. Sve je prilicno interesantno, pogotovo oko 27-me strane, a to o cemu ti govoris je na strani 31.[/QUOTE]
E to je ,bravo Zana :bravo::bravo:
I da dodam-ako je neko gledao nesto tipa Border force na Discovery ili Zone reality moze se videti da na aerodromima sluzbenici proveravaju vec odobrene vize,zatim ima primera kako se izdaju britanske vize u raznim ambasadama.Stvarno proveravaju sve dostavljene papire,zovu fakultete,skole,osobe kod kojih idu,banke ...
Mislim da su u velikoj zabludi oni koji pokusavaju da sa npr vanredno zavrsenom skolom dobiju GC.I ako imaju "srece" da sluzbenik ne proveri sa skolom da li je isao redovno ili vanredno nikada se ne zna kada to nekoga moze kostati mnogo vise od cene vize.Ako je neko spreman da se zakune pred sluzbenikom da su sve informacije i dokumenta ok,onda neka bude spreman i na posledice koje mogu proisteci od sakrivene istine,da ne kazem lazi.
Ne znam sta je gore,to sa skolom ili oni koji pokusavaju da "preko veze,rodjaka itd" odjednom imaju radno iskustvo iz kategorije 5 i 6 u radnoj knjizici sa III SS.Ljudi pa u radnoj knjizici vam pise strucna sprema,ne mislite valjda da su ljudi koji rade u ambasadi i koji se verovatno svakodnevno srecu sa raznim prevarama sisali vesla i da ne znaju sta se radi i u Srbiji i svuda u svetu.
Aj,sve najbolje i puno srece.
|