[QUOTE=mijan;25531]I oni su smesni sa tim prezentacijama odrzavaju ih kada voz prodje odnosno kada se ljudi prijave umesto u Septembru.
Taj drugar ako ga izvuku eto ga po savet kod mene kako da popuni DSP-122.
Ako sam te dobro razumeo ne predlazes ni high school u prijavi za situaciji srednja trogodisnja + Visa skola?
Sta bi ti uradio sad za dalju proceduru ako ga izvuku u situaciji za njegov slucaj kada sam mu u prijavi izabrao University degree opciju?[/QUOTE]
e sad, sta bi bilo kad bi bilo? jednostavno bi izabro opciju Advanced degree kao najvisi stepen obrazovanja, dole bi uneo naziv skole, u tvom slucaju Advanced school of mechanical engineering, adresu u bgd, za diplomu u tvom slucaju stavis mechanical engineer for... (smer) i zatim redom srednja skola, osnovna i na kraju neki kurs (specijalistički) eventualno ako se ima. ne mozes da poistovetis visu skolu sa univerziteom ni u srbiji, a kamoli njima da poturas takve stvari. u slucaju poziva na razgovor ako te upitaju nesto u vezi toga ispricas im se da nisi imao izbora s obzirom na min. uslove koje aplikant treba da zadovolji (high school degree) i to bi bilo to, po meni.
opet, ne bi bilo lose da se pojavis 21.10.2011 na toj prezentaciji i objasnis im ceo slucaj. ja sam ubedjen da bi dobio 100% tacne odgovore i dalja upustva koje bi posle mogao da podelis sa nama i time bi zavrsili pricu sa popunjavanjem tog dela prijave zauvek, za razliku od nas koji se ovde bavimo nagadjanjem i raznoraznim tumacenjima.
|