View Single Post
Staro 07.11.2011, 23:39
ISTRIJANKA ISTRIJANKA je offline
Član

Datum prijave: 01.03.2010
Nepromenjeno

Svaka cast MIA i od srca iskrene cestitke......

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MIA Prikaz poruke
Pozdrav svim forumašima, starima i novima...
Evo konačno smo i mi prošli interview i vize su u putovnicama!!!!!!!!
Interview je bio 03.11. u Zagrebu i sve je prošlo bez ikakvih problema, komplikacija, sumnji ili bilo ćega lošega.
Ovo je konačno dokaz svima koji tvrde da se sa trogodišnjom školom + završen 4. stupanj vanredno ne može dobiti viza!
To je čista laž a ja sam živi dokaz za to. Tko god vam tako tvrdi, ne vjerujte i ne dozvolite da vas to obeshrabri! Srednju trogodišnju sam završila '95. a 4. stupanj tek 2008. Na interviewu me je čovijek pitao samo kad sam maturirala ovu trogodišnju a kad 4. stupanj, kako mi se zvala škola i čime se bavim otkad sam završila srednju trogodišnju. To su bila sva pitanja vezana za moju školu. Jedno pitanje je postavio mom mužu i to je bilo koji je datum našeg vjenčanja, malo se našalio s djecom, pitao ih jesu li uzbuđeni, i nakon toga nam rekao: Your visas are aproved, congradulations!! Sve je bilo opušteno i jednostavno. Svi u ambasadi su jaaako ljubazni i susretljivi.
Nek je konačno sve to prošlo, sad možemo dalje u nove pobjede!
Svim forumašima koji su u proceduri za dobijanje vize želim sreću i sve najbolje, da svi dobijete vize!
Pozdrav