27.02.2012, 17:30
|
Amer
|
|
Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Miha
Pozdrav svima.
Ja sam drzavljanin BiH i imam prebivaliste u BiH. Tokom devedestih sam boravio u Beogradu kao izbjeglica. Za americku vizu potreban mi je Izvod iz kaznene evidencije u Srbiji. Da li neko zna da li je uopste moguce za mene kao neko ko nije drzavljanin Srbije da izvadim to uvjerenje u Srbiji? Ukoliko neko zna nesto vise u vezi sa gore navedenim ili ako je neko imao slicno iskustvo, molim da mi odgovori.
Unaprijed hvala.
|
Ima u temi - Dokumenta u Novom Sadu da treba da kontaktiras lokalni MUP svoj da oni mogu da to traze od MUP-a Srbije.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Nasla sam na jednoj drugoj temi:
Police Record
According to the Ministry of Internal Affairs, non-citizens who once resided in Serbia, and are now in their native country, may apply for police certificates with their local Ministry of Foreign Affairs who will then, through diplomatic channels, contact the Embassy of Serbia in that country.
Non-citizens who once resided in Serbia, and are in a third country now, may apply with their Embassy in that country, who will then, through diplomatic channels, contact the Embassy of Serbia.
Ovo je sa teme: Dokumenta u Novom Sadu, klikni ovde
|
|