Tema: Nova tema e!
View Single Post
Staro 20.04.2012, 17:41
draskoni draskoni je offline
Drug član

Datum prijave: 15.09.2011
US lokacija: Chicago,California,New York
YU lokacija: Ivanjica
Pošalji Skype™ poruku korisniku draskoni
Talking

Citat:
Prvobitno poslao korisnik shanzy Prikaz poruke
slusam stalno kako ljudi pricaju o tome i ne znam sta da mislim. u trenucima kad mi se sve smuci, pomislim, ma bre necu vise da vidim nikog odavde, odoh negde i ne vracam se, a znam da ce mi svi ipak nedostajati. ali jedna stvar jeste tacna, a to je da ovde vise ni to druzenje nije kao sto je bilo, posebno sto smo vec u godinama kada se ljudi vencavaju, prave decu, pa se polako rasipaju, da bi se sastavili oni sa porodicom.mi ostali, sto nemamo, sto bi se reklo ni kuceta ni maceta, vidjamo se tako vise od muke. sve neke isprazne price, ispricane po sto puta iz proslosti, buducnost niko ni ne pominje. eventualno gde cemo na more, to se ni za zivu glavu ne propusta uvek je tu neki alkohol da sve to deluje zanimljivije. kad odem u grad, opet isti ljudi, sve isto. sve zaposlen moj do mojega sto je svaku noc za sankom do ujutru. pitam se kakva zanimanja i poslove izmisljaju. ponekad imam utisak da se multipliciraju, majke mi, da im se slucajno ne desi da propuste nesto zanimljivo. a obicno se nista i ne desi. svi mucimo neku muku, a pravimo se da nam je dobro.
valjda bi najidealnije bilo da smo 6 meseci "tamo", a 6 kod kuce. pa taman da mi nedostaju onoliko, znam da ce doci i dan kad cu "pobeci" nazad od dosade.

obrisa mi se zakljucak.. sad ne znam ni sta sam napisala. o boze..
uglavnom, ovo je trenutno stanje, ali ko zna koju cu pricu pricati jednom kad odem..

E,Shanzy,svaka cast na postu!! Mislim da ce se veliki broj nas pronaci u njemu!Bukvalno mi citas misli!Naravno,i ja kad pomislim na odlazak,uvek me pogodi ta cinjenica(drustvo,kafane,...).Ali kao sto si i rekla,toga je sve manje,zene,muzevi,deca,borba da se nabavi dovoljna kolicina sredstava(money naravno) za mesecne troskove,pa se to druzenje sve cesce i preskace!Sa druge strane,mi "koji nemamo ni kuceta ni maceta" smo mozda i u najboljoj poziciji za odlazak!To bi valjalo da iskoristimo!
Reply With Quote