Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
U Spaniji jeste. Zivela sam tamo. Ali kod ovih nije. Bar kod ovih koje ja vidim. Znam lika koji je isao na faks nakon operacije mozga - nakon manje od nedelju dana. Sedi tako decko na casu, glava sva zaheftana. Majka sedi iza njega da ga hvata ako mu bude lose i vodi u bolnicu. Videla sam ih mnogo slome nogu pa na posao i sta sve ne. Ali da kukaju kako su jadni - nisam videla. Ako kukas onda si luzer.
|
vuxanne to ako se zalis znak je da postojis uvek mojoj sefici koja je head of the department na faxu (vec 20 godina na toj poziciji) kazem sta mi smeta sta treba da se promeni i sta nevalja nikad mi nije rekla da sam luzer il odbaci znaci vazno je da kazes sta ti hvali sta ti smeta veoma vazno,ali na mom prvom poslu u grani biznis tako sam i ja razmisljao i to je pravilo vazilo ali na svu srecu tu su bili moji profesori veliki pedagozi koji su prosli svu tu pricu kad se zalis il kad ti neko kaze da si luzer, ta rec LUZER se najvise koristi u industrijama kao sto su biznis, finansije itd. I potpuno je pogresno da se to nekome kaze.