Secam se kad sam poceo da igram pre 6 godina Srbija je imala 525 dobitnika, a BiH 183. Sada Srbija 303 a BiH 54. Ovo sada je smesno i zalosno.
Ne verujem u njihovu statistiku kako svake godine igra isti broj ljudi sa nasih prostora. Svako ko dobije na osnovu njega sledece godine se prijavi jos 10 ljudi. Taj dobitnik nagovori bar 10 ljudi (po meni neki prosek 10) da se prijave ili im bude informacija ili motiv da igraju videvsi da je neko oko njih dobio. Lazu da svake godine igra isti broj ljudi ili da za neki mali procenat raste sa nasih prostora. Moj drugar koji iz Bosne aplicira tvrdi da sve vise ljudi upoznaje koji predaju prijavu, a kaze stalno isti broj prijavljenih po zvanicnoj statistici. Nemoguce.
Smorismo se ovde na forumu godinama, glumeci neke ozbiljne ljude i ozbiljne imigrante koji prikupljaju informacije koje nam mozda nikad i nece trebati jer nas nikad i nece izvuci, kad vidim kako smanjuju iz godine u godinu broj dobitnika.
Ja njima vise nista ne verujem. Niti u njihove statistike niti njihovim informacijama.
|