Boro, postoje ljudi iz Srbije i Bosne kojima mozda to i odgovara jer su muslimani. A verovatno i ljudi koji svracaju na ovaj forum pretpostavljam. To sto ti ne bi negde isao ne mora da znaci da ne bi svako.
Nisam ja naivna uopste, samo biram da radim negde zbog karijere a ne zbog toga gde je kako sta. To me ne zanima. Posao kuca, posao kuca. Zivela sam tri meseca u Baskiji, Spanija pa ostala ziva.
A da si bio u Detroitu skontao bi da ono sto spada u sam grad Detroit to je sve sam crnac (713 000 ljudi sa tendencijom smanjivanja zbog velike stope kriminala i migracija). A oko samog grada nasi a i drugi ljudi sarenih boja pre svega zive u Detoritskim predgradjima. U grad Detroit sam ne moraju ni da svracaju samo ako putuju za Kanadu verovatno. Metro oblast je 4 296 250 ljudi, oko 6 puta vise ljudi nego od broja u samom Detroitu. Da bi bolje ukapirao, pogledaj ovde zeleno najvece - to ti je sam grad Detorit, zapadno od njega Dearborn (siv) a sve ostalo su predgradja:
Mada ja sam bila kod jedne Crnogorke i jednog Beogradjanina koji zive u samom gradu Detoritu negde na severoistoku. Posto rade za nesto kao njihov EPS, moraju da su unutar teritorije grada. Cak ima i
Srpska pravoslavna crkva "Ravanica" . Pogledaj i gde je, ispod 8. milje koja je granica Detroita i predgradja
klikni. A i to da bi ukapirao, odkud Jugosloveni u Detoritu, nisu oni dolazili tamo samo posle nemira 60-tih. Nego i pocetkom 20. veka, posle drugog svetskog rata i za vreme svetskih ratova.
A sto se naivnosti tice, neko je takav po prirodi, neko je cinik, neko vidi crno u svemu. To je pre do tipa licnosti i do onoga kako zeli da se obraca virtuelnoj forumskoj zajednici. Neko voli da dize paranoju i pljuje sve zivo, neko drugi, suprotno od toga, prica samo o ekstremno pozitivnim stvarima izbegavajuci neke negativne. Istina za svaku osobu ponaosob je cini mi se individualno poimanje stvari oko nas...
A posto sam kritikovana da koristim tudje izvore bez "kredita" na forumu, evo i reference (po APA stilu):
James, S. (2004). A FRENZY OF CHANGE: How Northland, now 50, jump-started suburbs' growth, Retreived on July 4, 2012 from:
http://www.urbanplanet.org/forums/in...uburbs-growth/