View Single Post
Staro 10.08.2012, 02:33
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel Prikaz poruke
Ako to radiš čisto da okušaš sreću onda odustani! Molim te! Jer ako stvarno ne želiš da ideš i čisto okušavaš sreću, ovde ima ljudi koji stvarno su rešili da idu... Ne budi im konkurencija ako stvarno ne želiš da ides ako te usreći!
Svaka ti cast na odgovoru, Bolje ni ja ne bih rekao. Jeste problem u tome sto se mnogi prijavljuju cisto da vide dal ce biti izvuceni, pa tako prijavljuju koga jos stigu, i onda taj neko bude izvucen i onda odustaje..A zauzim mesto nekome ko bi stvarno imao zelju da ode. Ali srecom pa su sada pametni ljudi izmislili i oktobarski rok, tako da ako padnete ispit u maju, imate i popravni rok.

Mada moram priznati, i ja sam bio jedan od tih ljudi, kao sto je pumpkin. Prijavio sam se u oktobru cisto da probam, jer sam jos uvek bio apsolvent i ostalo mi je jos 5 ispita do kraja. Nekako sam bio ubedjen da ce to biti cisto onako, i da ce moja biti 2014 godina, koja bi naravno vise odgovarala. Jer sam i takav finansijski plan napravio....
Ali onaj gore je mislio malo drugacije a onda trckaraj, uci davaj ispite, i diplomirao sam u maju... e sad ostaje samo da stedim, stedim i ako bude jos para onda stedim... mada od naseg minimalca ovde ne znam kako cu da ustedim za vilu na Beverly Hillsu
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Reply With Quote