Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
A da se ljudi prijavljuju bezveze to je masovna pojava. Verujem da sigurno hiljadu ljudi iz Srbije bude prijavljeno godisnje tako sto ih neko iz Amerike ili Evrope (van granica Srbije) prijavi. Pa i svako od nasih forumasa koji su u Americi prijavi, podseti na prijavu ili predlozi nekome da se prijavi. To je normalno. Pre neki dan sam sreo lika na jednoj svadbi u BG koji zivi u Americi i nabrojao mi je 5 ljudi iz mog kraja koje on prijavi iz Amerike. To se isto verujem masovno desava i sa kandidatima iz BiH i Hrvatske. Zvanicna statistika je smesna kada kaze da se sa nasih prostora prijavi tako malo ljudi navodno 10-tak hiljada ljudi, a znamo da popularnost lutrije raste i da se na nju prijavi i kurta i murta. Pricao sam sa drugarom iz Bosne i kod njih se prijavljuju ljudi koji zive u Bosni od strane rodbine i poznanika direktno iz Amerike. On veruje da se par stotina ljudi koji zive u Bosni prijavi iz Amerike. Ako pogledamo da zvanicna statistika kaze da se iz Bosne prijavi 2000 ljudi godisnje ispada smesno da se hiljadu prijavi iz dijaspore i samo jos hiljadu samostalno iz Bosne na toliku drzavu sa 4 miliona stanovnika. Zamislite bre zvanicno samo 12 hiljada prijavljenih iz Srbije a 7 miliona stanovnika Srbije gde i malo dete zna za lutriju! Samo se iz Beograda verujem prijavi 10 hiljada ljudi,a gde je Vojvodina, Sumadija i jug Srbije. To nije realno i verujem da skrivaju podatke.
|
Mozes li da mi objasnis kako to mislis da zivi u srbiji a prijavi iz amerike?
Mozda ja ne citam dobro, ali nekako si sve zbrda na dolinu napisao pa te nista ne razumem. Uzimaju podatke pa prijavljuju, ili ovi ne znaju da se prijave pa ih rodbina prijavljuje iz Amerike?