Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80
Za lutriju sam čuo pre 7 godina i imam par prijatelja koji su otišli (dobitnici) za USA. Hvala Bogu a i njihovoj i sreći i trudu pa niko se nije vratio iz USA,osim za godišnji odmor. Ako se i dobije lutrija a nema se para prevrne se i nebo i zemlja da se dođe do određene svote koja će pomoći za početak...svako opravdavanje da je teško doći do novca i da zato nije mogao da ode je u stvari i izgovor. Imao sam prilike da baš pričam sa dvema devojkama koje su dobile grren card i ni jedna nije otišla... Ni one same ne znaju zašto nisu iskoristile dobitak... Prema tome svakom bih preporučio da ne odustaje u samom startu jer tek kad tamo ode čovek proširuju mu se vidici... ja na moju veliku žalost nisam bio do sada u USA mada imam dosta prijatelja pa tako i skupljam informacije... Živeli i čekam 1. Oktobar... ako me i ne izvuku sigurno igram dalje 
|
Slazem se, podrzavam i ne shvatam ljude koji dobiju, a ne odu iz ko zna kojih razloga. Jedino bih mozda razumeo, sto se kaze "ne daj boze" razlog, sve ostalo mi ne ide u glavu.
Ja se bezuspesno (za sad) nadam da ce uvesti simbolicno placanje pri prijavi kako ne bi bili izvuceni ljudi kojima se ne ide iz nepoznatih razloga...
Iz cele one prepiske sam samo hteo da kazem da je jako tesko emigrirati. Pod tim ne mislim finansijski vec mentalno sto moze biti jos veci problem. Ko je duze na forumu zna moje misljenje, a i evo ga ovde, ovako ukratko
Samo napred

Daleko bilo da te izvuku, a ne odes zbog nedovoljno para. To je poslednje sto bih propagirao.