View Single Post
Staro 28.08.2012, 19:09
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

E stvarno mi je muka citati gluposti. Pa zar vi koji stalno promovisete placanje, nemate druga posla nego ko babe da raspravljate o stvarima koja nemaju veze. Stvarno se suzdrzite vi koji nemate vise sta pitati, citati ili sl. i onda lupetate po forumu. Necu da imenujem, znaju oni sami. Pa zasto se selektuje 100.000 dobitnika? Rekao sam "selektuje" jer ja a i mnogi drugi jednostavno ne verujemo da je to samo stvar lutrije, vec izbora-selekcije, ko sto i kazu ustvari-selected. Vec sam negde pisao o tome. Zasto bi se cekalo pola godine za rezultate, kad bi sa "random" izvlacenjem to mogli uraditi za tren? Samo "zamesaju smesu" tj. ubace u program koliko % prijavljenih iz pojedine drzave ili kontinenta se izvlaci i rezultat je spreman za koji sekund. Ja sam ubedjen i bicu, da se svaka prijava pregleda i odlucuje hoce li je primiti ili ne. Moze se recimo, i tu uvesti prioritet: oni koji budu odmah selektovani ili u "drugom krugu".
Znam da je i ovo moje lupetanje...ali to su mogucnosti u okviru "teme", diskusija, razmisljanja...koja opet mogu biti tacna ili ne. Nema ko to da nam potvrdi ali...IMA SMISLA. A raspravljati o placanju prijave, zaista nema smisla jer je amerima svejedno hoce li namiriti 50.000 G.C. od 5, 6 ili 10 miliona prijavljenih...ili duplo. Oni ce svoju kvotu ispuniti. Mene vise zanima odgovor na pitanje zasto je ove godine 2x smanjena (i to drasticno) viza za USA tj. GC? Ali ovo nije mesto za tu temu.
Reply With Quote