Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica
Neverovatno, koliko duboko su razrađene šeme "kako ne raditi a zarađivati"... Pa da si ti upola energije utrošio u posao kojim se baviš umesto u pronalaženju rupa kako zavrnuti zemlju, bio bi sto puta zadovoljniji i ne bi toliko pljuvao Ameriku 
|
auh kakav glup komentar -bravo "zvercice " !
1 ko kaze da sam ja to radio?
2 ja zivim u francuskoj i studirao sam zadnjih 5 godina za masinskog inzenjera (nautika) da si citala moje postove to bi ti bilo jasno
razlog zasto ja to sve znam je veoma prost -druzim se sa dosta ljudi kako stranaca tako i "balkanaca" iz svih drustvenih slojeva
3 amerika ti je uglavnom za pljuvanje pa sta da radimo ?- sto se tice zavrtanja sopstvne zemlje amerikanci su ti absolutni sampioni -ja koliko znam tamo 60+ miliona ljudi se zakacilo za neku vrstu socijalne pomoci da negovorimo o onim silnim milionima koji dobijaju invalidske penzije jer su "pali" sa merdevina (specijalnost juzno amerikanaca )....da negovorimo o drugim stvarima ..
jos jedanput -bravo "zvercice " !- nemogu da zamisli kakve probleme ti imas u zivotu kad ovako brzo pravis zakljucke ...