Tema: Sss
View Single Post
Staro 13.09.2012, 04:18
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;31392]Ima dosta ljudi koje muci to pitanje i koji se nalaze u slicnoj poziciji sa trogodisnjom srednjom skolom. Teoretski po pretpostavkama ne bi trebalo biti problema i eliminacije zbog toga ali takav slucaj jos nismo imali na forumu pa nema odgovora iz prve ruke. Cekamo prvog forumasa koji ce na razgovor sa trogodisnjom srednjom skolom a nakon toga i sa stecenom visom ili visokom strucnom spremom.
Ako vec otvaras novu temu zasto samo "sss" kao naziv teme?! Naslov treba da ima nekog smisla i neku jasnost da bi bio koristan i tebi i drugima, a ovako i sam mozes ostati uskracen za odgovor zbog "glupog naziva" teme.[/QUOTE]

Koliko sto vidim "sss" verovatno stoji za srednja strucna sprema.Kako i da je ne secam se vise imena svih clanova,ali znam da sam pre neke dve godine napamet znala ceo forum i imalo je takvih slucajeva,ljudi sa 3 godine srednje skole,i posle toga zavrsena visa skola,ili fakultet.I tu nema nikakvog problema.Trazi se najveca diploma,ako vec imas diplomu sa vise skole,ili fakulteta das nju,a ne onu iz srednje skole i nema tu nikakvog problema.Problem nastane ako nemas 4 godine srednje skole,t.j ukupno 12 godina uzastopnog skolovanja,ili radno iskustvo iz odredjene grupe niz koje mozes da se kvalifikujes.Neka me isprave drugi clanovi koji su bolje upoznati sa ovom problematikom,ali mislim da cim imas vecu diplomu od one iz srednje skole nema da ima problema.