Tema: Sss
View Single Post
Staro 13.09.2012, 07:30
ld3d ld3d je offline
Član

Datum prijave: 23.09.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=noki;31395]Koliko sto vidim "sss" verovatno stoji za srednja strucna sprema.Kako i da je ne secam se vise imena svih clanova,ali znam da sam pre neke dve godine napamet znala ceo forum i imalo je takvih slucajeva,ljudi sa 3 godine srednje skole,i posle toga zavrsena visa skola,ili fakultet.I tu nema nikakvog problema.Trazi se najveca diploma,ako vec imas diplomu sa vise skole,ili fakulteta das nju,a ne onu iz srednje skole i nema tu nikakvog problema.Problem nastane ako nemas 4 godine srednje skole,t.j ukupno 12 godina uzastopnog skolovanja,ili radno iskustvo iz odredjene grupe niz koje mozes da se kvalifikujes.Neka me isprave drugi clanovi koji su bolje upoznati sa ovom problematikom,ali mislim da cim imas vecu diplomu od one iz srednje skole nema da ima problema.[/QUOTE]

Svakako me raduje ovakvo misljenje. U principu, i ja smatram da se vrijednuju poslednja zvanja koja steknes u svom skolovanju. Barem se nadam da je tako....

Dao Bog pa da i vidimo da je tako.

No nadam se da ce se javiti jos neko ko ima ovakvo iskustvo.

Opet hvala na odgovorima.

P.S. 2005 ili 2006 sam bio u Strugi, na jednoj od elektrijada.....to je bio jedan brilijantan boravak u, mogu je komotno nazvati, "Sunshine State" Makedonija!!!! Ohridsko jezero je biser!!!

Pozz