View Single Post
Staro 05.10.2012, 01:24
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Takođe bih se pridružio pitanju šta bi sa III stepenom! Nigde čoveče ne vidim da je napisano na forumu, a gledao sam čitave 2 minute!

Nego, da pređemo na (ne)ozbiljniju temu... Čitao sam i ja sajtove i vesti, i nemam reči zaista, ova država izgleda ima neki "love-hate relationship" sa zapadom. Svi su oni fašisti, ratni zločinci, đubrad, kriminalci, nema leba da jedu, sirotinja, žive po kanalizacijama, umiru po pustinjama, jedu zagađenu hranu, ubijaju svoju decu, tralala...

Ali bez obzira na sve to, eto vam zilion prijava za DV lutriju, gomila azilanata u EU, puni forumi pitanja kako otići u Kanadu, USA, Australiju, Nemačku, Finsku, UK, Francusku! Odakle? Kako?

Imali smo ovu već diskusiju. Internet ima sada svaka šuša, i ljudska bahatost i glupost se neminovno provlači po svetskim mrežama. Zbog toga voleo bih da se plaća makar 50din preko uplatnice u pošti za DV prijavu, da ne može svaki džiber da za 5 min. prijavljuje sebe, svoju babu, tetku, strinu... i onda kada ga izvuku, čudi se jer mu treba keš, papiri, i da ga niko neće čekati na aerodromu da ga dovedu u novi dupleks i udele 2000$ za večernji džeparac. I čudi se onda što neće dobiti državno-dodeljen pos'o u kancelariji gde čačka nos i broji godove na drvenom stolu. Kada pročitam ovakve izjave na Facebook kao što je AllenJohnJohnson stavio, tera me na proliv.

Koliko njih se prijavi, a na kraju ni ne provere da li su izvučeni? Koliko njih je platilo nekoj agenciji pre 5 god., i evo i dan danas ih ista agencija prijavljuje? Treba tome stati na put...

Nego... vezano za onaj treći stepen, jel mogu da se prijavim?
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Reply With Quote