Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
I da da dodam biti izvucen na lutriji nema veze sa novcanim nagradama,to je privilegija koju dobijas da se uselis u Ameriku na legalan nacin,i mislim jedan od najbrzih nacina emigracije ako imas takvu srecu da te izvuku.
|
Samo sto to na zalost mnogi ne shavataju ozbiljno, niti shavataju sta znaci biti izvucen na ovoj lutriji. I to sto kazes najbrzi nacin emigracije, al nekome i najlaksi a mozda cak i jedini.
I kod mene je uvek ista reakcija. Kome god da kazem da sam izvucen, moram od pocetka do kraja pricati da bi me razumeli(mislim). Uglavnom prica, bole te uve odes na par meseci zaradis i pun si kesa...a dokle moras da se vratis? Gde su ti dali da ides?

A upravo zbog svih tih novinara, laznih e mailova i dalje. Svi misle da dobijas sve u paketu(cak sam se i kladio, cekam da mi isplate opkladu

), nadju ti posao a sto mi je najbolje svi misle da moras ici u odredjeni grad, tj gde ti odrede. A mnogi ne mogu da izbiju iz glave varijante da odu preko zarade kesa i zive u Srbiji kao kraljevi...