Ja sam prosle godine bio u NYC... Uh kako blesav grad, ali opet ja sam bio smesten na Manhattanu, pa je neralno pricati o zivotu kada si tamo... Zivot je poprilicno skup pa je bolje neko okolno naselje... Troskovi mesecni za odrzavanje stana su oko 1000$, plus sto je pranje vesa 1.75$ i susenje istog 1.75$ u masini u podrumu zgrade... Nakupi se toga... Klopa... Hmmm ima toga koliko hoces, najcesce sam uzimao gotovu klopu u velikim marketima, gde su za rucak znali davati 50% popusta pa se za 5$ moze najesti 2-3 ljudi... Supe su im odvratne, kao da je neko noge oprao u vodi i to posluzio, mada se i to moze naci kao OKi, ali moras setati po blokovima...
Odjeca i obuca jeste jeftinija, ali ako kupujes domace marke, evropske su skupe, ali dobro, imas CK Hilfiger i sl, koje su povoljne... Dobar je 21st century, robna kuca sa brendiranom odecom koja je poprilicno jeftina...
U svakom slucaju nije to toliko jeftino kao sto smo/sam zamisljao... Verovatno ljudi imaju retku priliku da odu, pa ili su puni para ili kroz price zamisljaju da je to kao pre 20-30 godina...
Eto onako u par crta moje iskustvo sa velikom jabukom