View Single Post
Staro 07.11.2012, 15:46
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

I ja sam jedan od onih koji se bavi glazbom ako bi se tako moglo reći (sviram električnu i akustičnu gitaru), no za razliku od drugih na forumu koji su dugo godina u tome, imaju mnogo iskustva, promijenili su mnogo bendova...
ja sam u tome svemu 6 godina, odnosno da budem iskren: kao mali sam išao 3 godine u glazbenu školu koju sam napustio jer sam vidio da klasična glazba nije za mene, ostavio gitaru da stoji u prašini sve do 15. godine
kad sam krenuo na instrukcije u jednu privatnu školu kod jednog lika (na što me mama nagovorila) gdje sam krenuo u svijet bluesa, rocka, pop... (kako akustična tako i električna gitara), zavolio glazbu 50-ih, 60-ih,70-ih... - što domaće to i strano da bi na kraju nakon nešto manje od godinu dana se skompao sa dva lika koji su isto bili sa mnom učili svirati te smo formirali bend koji je trajao nažalost par mjeseci, nakon toga sam znao na školskim priredbama kod sebe u školi te rođendanima zasvirati da bi na kraju to sve spalo samo na sviranje kod kuće za svoju dušu (jedan lik mi obećao da bi mogao me ubaciti u jedan bend koji svira po svatovima kao i jedan drugi lik što mi rekao da će formirati jedan bend te da će mene pozvati u njega no nikad ništa od takvih stvari). Ako me izvuku volio bi se baviti glazbom kao hobijem naravno (da imam redovan posao, te da ovo dođe kao zabava, opuštanje i hobi) - ništa više od toga. Kalifornija me općenito pali zbog klime, ljudi, života... a uz sve to glazbe ima posvuda tako da, nikad se ne zna.