Tema: Ulazak u SAD
View Single Post
Staro 09.11.2012, 19:45
dinna3008 dinna3008 je offline
Drug član

Datum prijave: 20.04.2012
US lokacija: Houston
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Znači osim davanja otisaka prstiju nikakve obrasce ili formulare niste popunjavali?!
Vidim da si se odmah bacio na prenošenje informacija nama forumašima o dešavanjima po dolasku u USA. Svaka čast care. Pozdrav.
Evo i mi smo "novi" u Americi došli smo 10.10.2012. samo ukratko: Od Sarajeva do Londona pa onda Houstona niko nas doslovno nije ni pogledao kroz aerodome smo kao i svi ostali putnici. Kadmo smo sletiti na IAH otišli smo u imigracionu službu rekli nam da sačekamo u nekoj čelkaonici, bila je prava gužva i mi smo baš potrefili kad su primali smjenu tako da smo tu malo čekali, uzeli su naše žute koverte nešto su tamo popunjavali i pisali mi smo za to vrijeme čekali u čekaonici, pozvali su mog muža bio je u tom officu nekih 10min razgovarali su , onda su mu rekli da izađe, da sačeka u čekaonicu, onda su nas sviju prozvali i rekli da dođemo do šaltera (zaboravih reći na samom ulasku prvo su nam uzeli otiske prstiju) dali su nam pasoše stvaili pečat, i kažu Dobrodošli u Teksas. Na carini su nas samo pitali imamo li šta od zabranjenih stvari rekli smo da nemamo, čovjek nam je vjerovao na riječ a stavrno ništa nismo ni imali i on isto nam rekla dobro Došli i to je to...
Reply With Quote