Citat:
Prvobitno poslao korisnik nives1103
I dalje u potrazi za odgovorom na postavljeno pitanje 
Isto tako, ako mi tko može reći koji je najbolji dio L.A. za živjeti s djecom, a ujedno da nije daleko od recimo Universal studios i sličnih? Hvala 
|
vrtici su $1000+ mesecno, za drugo dete dobijes popust cini mi se 10-15% nikad me nije interesovalo posebno pa se nisam udubljivala jer imam jedno dete.
montesori vrtici su odlicni.
svaki grad ima dobre i lose delove a to se ogleda u tome koliko su dobre skole. dobre skole imaju rejting 8-10 i ti delovi grada su skuplji sa sanovima.
u mom kraju postoje odlicne tri skole sve tri imaju rejting 10. cena stanova u nasem kraju je trenutno za 1bd od $1650+ do 1800+ za 2bd.
kad imas decu onda mesto stanovanja trazis po tome kakva je skola a ne koje su atrakcije u tom delu grada

Stanovi na santa monici su recimo od $2500+ za 2bd.
vrlo cesto se desava da menadzeri zgrada nece da izdaju 1bd stan porodici sa dvoje dece jer se smatra da to nisu zadovoljavajuci uslovi za decu, bez obzira sto za nas mozda jesu.
u LA ti za cetvoroclanu porodicu treba minimum $6000 mesecno (stan, rezije, klopa,gorivo, skola(boravak)/vrtic za decu,rata za auto, osiguranje za auto, zdravstveno osiguranje).