View Single Post
Staro 13.11.2012, 09:08
peja's Avatar
peja peja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2012
US lokacija: u nekoj lepoj i finoj državi, kad me izvuku odlučiću ;)
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns Prikaz poruke
Ma video sam, ali rekoh da potvrdim. Mislim, covek je tek aplicirao a raspituje se o kojekakvim vukojebinama ko da se sutra seli u USA. Ljudi se upljuvase objasnjavajuci.
Kada budes dobio zelenu kartu, veruj mi imaces dovoljno vremena da se raspitas o svemu i pronadjes gde ces i kako ces. Mnogo toga se tada promeni i otvore se neke mogucnosti. U periodu u kom si ti sada (pre nego sto sam dobio GC), mislio sam "bilo gde osim u Cikago". U medjuvremenu sam dao otkaz na poslu i prihvatio drugi posao. Ta firma je otkupila americku firmu i meni ponudila poziciju u Cikagu, koju sam ja naravno prihvatio. Razmisljanje sada gde ces i kako ces i sanjarenje te moze dovesti samo do velikog razocarenja. Ovo je ipak lutrija i vecina ljudi ne dobije GC.
@dreamerns

Prvi put sam prijavljen, nisam još ništa dobio a i ako ne dobijem igram opet.
Pa zar Forum ne služi kao mesto na kome se diskutuje o svemu i svačemu, a konkretno ovde u ovim temama o lokacijama u Americi. Ja ne želim nikoga da smaram, samo interesuje me puno toga a smatram da je ovaj forum pravo mesto da se dođe do pravih informacija, iz prve ruke.
Takođe posle par dana provedenih ovde na forumu znam puno više nego pre, puno toga sam pročitao i zahvalan sam svima onima koji su mi odgovorili na postavljena pitanja.

Ja samo hoću da budem spreman u startu, jer nikad nije na odmet biti spreman. A ja znam šta znači sanjariti a šta znači realnost, dobiti GC je kao dobiti Loto sedmicu, ali zar to treba da znači da se ni ne treba nadati?

DV-2015 - second application for GC !
DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !

DV-2016 - third application for GC. Never give Up!
Reply With Quote