Citat:
Prvobitno poslao korisnik curlika
Mislim da te nisam bas najbolje razumeo, moracu da ti proucim istoriju postova da vidim na sta si mislio.  E pa kad ti propadne jedan brak pa se pre par godina ponovo ozenis i dobijes malo dete, mislim da bi bio mnogo pametniji kako dalje i na koji nacin. Ja nisam neka "sila" u porodici koja namece svoju volju ali svaki moguci slobodni trenutak provodim sa cerkom tako da jednostavno sam SIGURAN da cu umnogome uticati na nju ne samo kad bude trebala studirati nego vec to radim sad maltene od pelena kako sam poceo. Mozda mi je greska sto se sa sinom nisam vise bavio kad je bio mali (u prvom braku) ali se covek na greskama uci, i kad mi je vec sudbina podarila da ponovo dobijem dete (i to zensko koje sam oduvek zeleo), tu sansu sigurno necu propustiti. Vec sam neke ozbiljnije svirke odbio na kruzeru i po Crnoj Gori bas zbog toga sto sam u predjasnjem postu napisao. Svako ima svoje neko iskustvo ali smatram da razmisljanje koje imam ne moze biti pogresno. A da ce me pitati sve u zivotu ko i sad sa 5 godina (nepunih), HOCE. Samo da dozivim stotu. 
|
A gde ti je to drugo dete? Moj otac je bio radoholicar, odrasla sam sa mamom, nemam ga od svoje sesnaeste. I to me je naucilo mnogo toga u zivotu a pre svega da odrastem jako rano. A roditeljstvo ne biramo toliko.
Razmisljanje ti je na mestu, samo da li ce tom drugom detetu biti ok da oca nikad ne vidja. Ne znam.
Ali to o kupovini kuce nije bas takva bajka. Osim ako ne odes negde gde su nekretnine jeftine: midwest manje mesto ili Teksas, Atlanta i nesto slicno. Tu se za manje pare moze dobiti kuca. Ovde u mom komsiluku bez 450 000 dolara niceg nema. A pravilo je da kupujes kucu koja je kao tvoje tri godisnje plate. A daleko od toga da zaradjujem 450/3. Ima u jednom kraju blizu 250 000 neke za mene supe 1900 godiste. A opet nije mi plata ni 250/3. Ovde u ovom gradu sumnjam da bi sviranjem zaradio dovoljno za kucu. Osim ako postanes popularan i zvezda. Zato ako ides negde gledaj cene kuca.