View Single Post
Staro 07.01.2013, 00:28
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze Prikaz poruke
Sad su pojedinci predstavili da neki od nas zele preko noci do brze i lake pare,sto nema veze sa istinom. Bit je pronaci zanimanje sa kojim ce se u slucaju izvlacenj moci tamo naci posao i pristojno zivjeti od moje i suprugine plate....to je konstrukcija i temelj svih mojih pitanja oko poslova,s tim da bismo cak i ovdje radili na usavrsavanju...kuzite....pogresna je procjena i cak uvreda u odredjenom smislu da se trazi lak poso i brza lova,jer upravo radim u bih gdje je sve obrnuto od toga,i nadam se da ce i za nene i moju porodicu doci vrijeme kada cemo za svoj rad i vrijeme biti posteno placeni...samo to
Uvreda ili ne, stanje je takvo. Iskreno, nema potrebe da se preterano lupa glava oko necega "Sta bi bilo kad bi bilo". To je ono, najprijateljskiji moguci savet koji ce ti dati svako realan ko je ovde vec neko vreme i zna kako sistem funkcionise. Surovo je ovo drustvo, moras da imas u vidu da velika vecina rodjenih amera ima isti san kao i ti - da budu posteno placeni za svoj rad. Odavno je ovde proslo vreme kada su poslovi sa srednjom skolom bili odlicno placeni - nema ih vise. Cak vise ni college degree iz nekih oblasti ne vredi nicemu...

Ako je neko u IT struci - odlicno - radis na tome i pokupis te sertifikate pa kad/ako dodjes u USA imas sa cim da raspolazes.

Ni za jedno od onih 10 zanimanja se ne mozes pripremiti dok si jos uvek u Yugi.
Reply With Quote