View Single Post
Staro 07.01.2013, 19:48
minimaxus minimaxus je offline
Drug član

Datum prijave: 29.10.2012
YU lokacija: Banja Luka, RS-BiH
Nepromenjeno

Mrezne tehnologije su nauka. Ne mozemo se bazirati samo na CCNA kao sertifikatu, tu je u stvari i problem, nama je samo papir pred ocima i kao takav ne znaci puno. Puno je detalja u njemu samom da bi se tako olako govorilo.

Ne zelim reci da ja nemoguce savladati gradivo, ali je poenta savladati na nacin da ga mozes adekvatno primjeniti. I sam si rekao, puno sati, truda i polozice se ispit. Sta poslije? Sta je ona dobila sa tim?

O kakvom kursu ti govoris? Radis sa nekim 2 mjeseca u servisu i on ti objasnjava kako da usisas kuciste, stavis pastu na procesor i ubodes graficku kartu? Za to ti ne treba dva mjeseca nego 7 dana. Generalno, slozicu sa sa tobom da se zanat moze izuciti uz dobrog majstora. Mozes to i ovako posmatrati, svi mi manje vise znamo napisati podnesak sudu, zalbu na presudu, kupoprodajni ugovor pa niko ne moze reci da pravo nije nauka .

Najbolje bi bilo kad bi neko napisao konkretno iskustvo sa intervjua, kao sto kazes. Da vidimo kakva su pitanja i za koji nivo (i koliko je to finansijski ispraceno ).
Reply With Quote