Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
ja sad kazem al ozbiljno CCNA maltene garantuje dobijanje posla u ovoj oblasti u roku od 10 dana a mislim da je i to previse. Kod mene u firmi meni placaju $5400 da im dovedem nekoga ko ima CCNA. :-) a trebaju nam 4 samo u mom timu. Plata je ovde ko na pijaci ali nije ispod 40$ po satu a moze da varira i do $80. Meni firma placa obuku sada za CCNA ali uvek neki preci poslovi kad tek dodjete zato je bitno da se to odradi pre polaska sto bi rekli pamet u glavu....kad Vas izvuku
Uglavnom onaj koga izvuku na lutriji treba da uci za CCIE (taman skoro da ima toliko vremena) :-) i da dodje ovde sa time. Sa sertifikovanim CCIE ste bog i batina ovde pa makar i da nemate pojma engleski.
Ono sto jeste tacno IT se sastoji od mnogo razlicitih delova i mnogo vise nego sto je nabrojano i ne moze se nista generalizovati.
Opet kazem to je iz mog iskustva tj kako je oko mene to ne znaci da je tamo negde u Teksasu isto tako....
|
Vrhunski, jedino na sta imam primjedbu je to sto se ipak svi vecinom slazu da je i za sami CCNA potrebno dobro poznavanje engleskog (zbog toga sam jos uvijek i u nedoumici da li upisati taj kurs), a da ne pricamo za CCIE koji je ono vrh nivo. Tako da, da bi imao mogucnost biti bog i batina moras znati engleski