View Single Post
Staro 26.01.2013, 00:39
flops flops je offline
Drug član

Datum prijave: 20.10.2010
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Bas veceras je u drustvu bila prica ovoga tipa. Pa sam nesto razmisljao, zasto svi koji su u Americi imaju trip otkaza? Kao da je neki virus sto se toga tice u Americi. Tamo je super za zivot, covek ima mogucnosti za sve i svasta, ali kada se prica o otkazu to je nesto najstrasnije. Prvo svi zaboravljaju dolazak u Ameriku, gde si dosao u nepoznato i gde se boris od pocetka, a ne znas sta te ceka. To sve prebrodis, krenes od nicega, a pogotovo oni koji nisu imali nikoga tamo, pa nadjes posao, budes srecan i udjes u kolotecinu i odjednom ako ostanes bez posla to je kraj, Zbog cega je tako? Ne samo za nase, nego gledam globalno. A zamislite samo zemlju Srbiju, cekas posao, pa ga opet cekas, pa jos malo cekas i na kraju ga nema, a magijom prezivljavas od meseca do meseca.
@dreadnot nije upuceno tebi, nego si mi dao slagort pa da nesto napisem na tu temu, ali bi voleo vi koji ste u Americi i bili u toj situaciji da objasnite zbog cega je tamo strasnije ostati bez posla od Srbije, a da nije samo sigurnost porodice, nego realno u smislu, Amerika-Srbija, koliko treba doci do novog posla, koliko mozes preziveti do novog posla (bez pomoci porodice i familije). Govorim globalno, jer naravno sve zavisi od coveka i njegovog trosenja i pogleda na svet, Ali je sustina u tome da me zanima taj Americki virus dobijanja otkaza.
Reply With Quote