Hvala svima na cestitkama vidim da ste bas postavili dosta pitanja pa cu pokusati na sve da odgovorim :grin:
Juce sam pisao verovatno nepovezano sa jakim utiscima :grin:
Dakle, upisao sam da imam zavrsenu visu skolu nakon trogodisnje srednje skole. Na intervju sam nosio samo diploma vise skole, a srednju nisam ni hteo da nosim. Znaci furao sam pricu da imam zavrsenu visu, koji ce vam srednja.
On me je pitao samo, kada je video da sam u DS-230 napisao srednja ekonomska:
- Jel ova Srednja Ekonomska cetvorogodisnja?
- Odgovorio sam mu, ne trogodisnja.
Dalje me nije pitao nista, vec je uzeo diploma vise skole I uporedjivao sa formularima sto sam slao u KCC.
A sto kaze neko, sad mi je smesno kad se setim da sam hteo odustati, doduse tada me je Miljan iztraumirao da sa trogodisnjom + visom,ne moze da se dobije viza.
Planiram u maju da idem, gde jos tacno ne znam. Sve zavisi od sudbine u narednih mesec dana. Ili Miami ili AK :grin:
@tropfouziK
Sto se tice kopija meni je uzeo kopiju diplome I kopiju izvoda iz MKR. Ja sam kopirao sve u slucaju da zatreba. Overavati ne treba kopije. samo ih kopiras. A drzavljanstvo ne treba uopste. MKR moze da bude starija od 6 meseci.
Nego neko me je pitao za blog, zavisi koji vas interesuje. Imam jedan koji pisem da se lakse nadju informacije, a koji je pisan da bude ispomoc ovom forumu sto se tice informacija neophodnih za lutriju, a njegova adresa je zelenadvlutrija.blogspot.com (rizikujem da opet obrisu ovaj post)
A drugu planiram da pisem kao I ostali, sto se tice desavanja I iskustva od pocetka, mada jos nije toliko interesantno...bice kad budem krenuo. A ko hoce moze da cita...oskarkovac.wordpress.com :grin:
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle
Oskarov Blog
zelenadvlutrija.blogspot.com
|