View Single Post
Staro 18.03.2013, 00:05
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze Prikaz poruke
Aspirin i Cukoni da niste povrsno i ofrlje citali ono sto sam pisao mozda biste moglividjeti dasu ovi problemi u mom postu bili uvod da pokusam naci nacin,legalan ili ne,sasvim je nebitno,kao i pomoc od nasih zajednica tamo,kako bih pokusao otici odavdje,dakle nisam odstupao od teme,ili ne mozete zbog duzine texta sve to ispratiti...mozda vam je previse.... Zvercice,hvala na razumjevanju...mene sto se tice,sto kazes neka bude sta zeli,samo neka bude covjek.svakako da pratimo i Kanadu,nisam znao da ce biti taj novi program,provjerit cu,dobijam redovno mailove od David Cohen,cula si za njega vjerovatno. Radili smo i online test onaj,i imali 59 poena,konstantno nam je mana i nedostatak taj francuski kao i cinjenica da nemam nikog gore. Ako znas neki nacin pisi,bili bi zahvalni...
Ko je Cohen? Druze vidim citas odavno teme,al valjda su ti jasni nacini kako da odes legalno dole,da upises fax,da se ozenis,ili da ulozis 500 hiljada u biznis,ili da te na lutriju izvuku drugih solucija nemas,a to sto si ti lijep,zgodan,vrijedan,radan,mjesani brak,to sto ti je tesko,i sto nisi kaznjavan to ti ne pije vode,da si se prije neznam tacno koliko godina prijavio kao mjesani brak,i da se zalis da su ti prava ugrozena,99 posto bi dobio iseljenje regularno znam najmanje 10 bracnih parova koji su tako otisli,i procitaj privatne poruke i javi se da te pitam nesto?

Last edited by cukoni; 18.03.2013 at 00:15.
Reply With Quote