View Single Post
Staro 18.03.2013, 11:27
Vangelistexas Vangelistexas je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.07.2010
US lokacija: USA
YU lokacija: Daleko od srca
Nepromenjeno

[QUOTE=ZukotheCat;36606]Nešto u stilu: da te znaju od rođenja/od malena, da su vaše porodice u najboljim odnosima, da su zaposleno i imaju dobra primanjja i da su spremni pomoci oko svega, prije svega primiti na stanovanje koliko god da treba, ako treba pomoći da se nadje posao, socijalizacija. Nihova adresa i broj mobilnog/fiksnog (naziv i adresa firme gdje rade nije na odmet):1072:[/QUOTE]

Mislim da niko nije imao ovako opsirno neformalno pozivno pismo :) Dakle u stilu: to whom it may concern,

ja sam taj i taj. radim tu i tu. znam tog i tog tako i tako (mali uvod). taj i taj je kod mene dobrodosao koliko god je potrebno dok se ne snadje. upoznat/a sam programom DV Lottery i shodno tome razumem potrebe tog i tog pri dolasku u ameriku. Ime i prezime - ukoliko se salje obicnom postom i potpis nije na odmet, ukoliko stampas e-mail onda je ime i prezime dovoljno. u gornjem levom uglu obavezno adresa posiljaoca.

meni je pozivno pismo poslato, ali nazalost samo sa fizickom adresom, te sam ja zakacio spajalicom i e-mail adrese i broj telefona, cisto da se nadje.

A SAD MOJE PITANJE:

jel moguce da posle oskara niko sa foruma nije isao na intervju i/ili ostavio opis intervjua? :)