View Single Post
Staro 22.03.2013, 20:15
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Slazem se totalno - kad ti obracunas porez, hranu, stan i racune, nasim ljudima koji rade za $10 na sat ne ostane ni blizu tih $800.

Meni se isto svidja program, na kraju krajeva ko god ima dodatnu sobu mislim da mu se ova varijanta isplati jer nema sanse da nadjes ni livi-in ni live-out nanny za te novce. Day cares ovde koji su po mojim preferencama su $1600 mesecno bez OT. Kad bude bilo vreme, razmisljamo cemo sta i kako

Sto se tice turbulentnih vremena - ja digla ruke od toga ne rizikujem previse, ali i ne kalkulisem vise ostanak bez posla kao parametar ni za sta osim za visinu mesecne rate za mortgage. Mnogo mi je lakse od tad, sad kad razmislim koliko smo se brinuli pre cetiri godine oko ove ekonomije a bez nekog razloga (valjda prelazno )

Salim se malo, samo sam htela da kazem da po mom misljenju preterani SBBKBB usporava napredak i odlucivanje. Za ovaj program - ja bih rekla da sa pravilnim budzetiranjem cak i da oba supruznika izgube posao, dve unemployment nadoknade mogu da ti pokriju sve troskove (nije lako ali pokriju). To ti je oko $3,600 mesecno net (ne moras odmah takse da platis) plus ostale nadoknade i materijalne i novcane - ako ti se obavezni mesecni izdaci u to uklapaju, onda nemas brige.

Bas se sad razmisljam koliko sam opustenija sada nego pre samo par godina, valjda dodje s vremenom
Reply With Quote