View Single Post
Staro 26.03.2013, 17:37
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik D$D Prikaz poruke
Naravno, moje uopsteno misljenje zasto je bolje au pair nego vrtic.
Prosto, sami znate da broj slobodnih dana koje imate je limitiran , primer jedan ako imate dvoje troje dece koja uz to mogu da budu bolesna dva do tri puta godisnje (a prehladjenu decu ne mozete da ostavite u vrticu)znaci dolazimo do prostog zakljucka da se vasi slobodni dani brzo potrose.
Drugo svi mi radimo vecinom u radijusu oko 30 milja neko vise neko manje I recimo vrtici svi rade do 6-7 pm osim nekih koji rade duze ali recimo da su vam predaleko da vozite decu tamo, sad ako vi ostanete prekovremeno da radite ili imate zastoj u saobracaju vrtic ce da vam naplacuje sveki minut koji budete kasnili, mi smo imali problem da je bio tornado warning,supruga je bila u vozu a naravno javni saobracaj staje kad je tako nesto u pitanju onda nastaje panicno zvanje preko telefona da ti neko pokupi decu jer ne znas kad ces da dodjes, sve su to neke od stvari koje vi ne vidite a koje se mogu lako desiti, e sad kad imate nekog kog ponekad mozete da zamolite za te stvari gore navedene dolazite do resenja rebusa zvanog cuvanje dece.
Gledajuci sa druge strane vrtic je po principu deca su mi tamo dok mi odgovara I kad necu vise da budu tamo ja se izvlacim iz price o vrticu bez ikakve glavobolje dok ovde nije tako.
I ja kontam sta u takvoj situaciji pa me panika uhvati. Npr zamisli prazni ti se mobilni a zoves ko sumanut. Brr...
Reply With Quote