View Single Post
Staro 31.03.2013, 12:46
minimaxus minimaxus je offline
Drug član

Datum prijave: 29.10.2012
YU lokacija: Banja Luka, RS-BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
1950. Godine grad je imao 1 800 000 stanovnika. Mislila sam da kazem oko 2 miliona, naravno ne 20, pa toliko nema nijedan grad u americi. Od 2000. Mu se broj stanovnistva smanjio za jednu cetvrtinu. Trenutno je oko 713 777 ljudi. A detroit metro je oko 5 700 000 ljudi. Oni sto se skroz ne odsele predju u predgradja. Ja dok sam zivela u jednom predgradju imao je oko 900 000 (leta 2009. Godine). A evo link za city data da ne bude da ja brkam ako napravim gresku u kucanju, izguglajte pa ce vam se samo reci. klikni

ja cisto sumnjam da ce neko odavde sa foruma bas u detroit da se seli. Meni su tu iz metro oblasti lepa sledeca mesta:

1. Birmingham na wikipedia-i o njemu, [url="http://www.city-data.com/city/birmingham-michigan.html"]city data o njemu[/url, iznajmljivanje stanova
2. Novi stanovi, wikipedia
3. An arbour - nesto dalje wikipedia o njemu, stanovi
немој да се љутиш, чак шта више, ставио сам цитати из википедије у претходном посту, али из неког разлога он се није појавио?! реплицирао сам првенствено зато што су већ неки чланови тај податак од 20 милиона схватили као истинит.
Reply With Quote