Nemoj da se jos ubedjujemo, rano je

maturiraj ti prvo pa polozi prijemni za tu ekonomiju, pa studiraj malo, pa polozi neki ispit - pa i nauci nesto tamo, pa diplomiraj... pa uci malo iz knjiga iz kojih treba da se uci, a onda mozemo da se ubedjujemo

mozemo onda i o forex i hedged currency i risk management.
Iz knjiga se uci, blogovi i ostalo dopunjuju znanje i/ili pojasnjavaju. Ti si poceo da pises postove ko svojevreno reklame za prorocice koje predskazuju kraj sveta
BTW, pre nego sto se uradi bilo kakav kapitalni projekat koji kosta brdo para (posto ti ide od ruke citanje novina, pogledaj u CA koliko treba da kosta brzi voz), uradi se studija sa projection koliki je benefit projekta... studija je pokazala da ljude koji ovde zive bas i ne interesuje voz (preferenca ja bih rekla a i pruga obara vrednost kuca - te zasto bi se zaduzivali za nesto sto nece i ovako da drasticno pomogne). Ima tu dosta toga decko moj, da li su vozovi ovakvi ili onakvi - jesu tuzni, ali i da nisu bas se i ne bi narod pokidao da se njima vozi. Za fun tako ponekad - da, a svakodnevno nema sanse.
To ja samo malo o slikama cisto - a tebi momce srecno do mature, a mislim da si sebi ovim postovima o propasti Amerike lepo odgovorio na nedoumicu da li da dolazis u Ameriku ili da nastavis studiranje

Sam pita, sam i odgovara