View Single Post
Staro 01.04.2013, 20:52
dzonny dzonny je offline
Proteran

Datum prijave: 28.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Iz knjiga se uci, blogovi i ostalo dopunjuju znanje i/ili pojasnjavaju. Ti si poceo da pises postove ko svojevreno reklame za prorocice koje predskazuju kraj sveta
Ja ne pišem tekstove, prenosim ih od krucijalnih strana. Razumem da nekom smeta istina, ali šta da se radi.

Citat:
BTW, pre nego sto se uradi bilo kakav kapitalni projekat koji kosta brdo para (posto ti ide od ruke citanje novina, pogledaj u CA koliko treba da kosta brzi voz), uradi se studija sa projection koliki je benefit projekta... studija je pokazala da ljude koji ovde zive bas i ne interesuje voz (preferenca ja bih rekla a i pruga obara vrednost kuca - te zasto bi se zaduzivali za nesto sto nece i ovako da drasticno pomogne). Ima tu dosta toga decko moj, da li su vozovi ovakvi ili onakvi - jesu tuzni, ali i da nisu bas se i ne bi narod pokidao da se njima vozi. Za fun tako ponekad - da, a svakodnevno nema sanse.
Znam za taj izgovor, pratim dešavanja, bez brige. Vidiš, u tom slučaju, onda projekat uopšte ne bi bio ni odobren. Ali izgovori za prazan džep su uvek bolji od gadne istine.

Uostalom, eno subway u NYC, Chicagu, raspadaju se. A masovno se koriste, zašto ih ne renoviraju makar? Fale $$$?

Citat:
To ja samo malo o slikama cisto - a tebi momce srecno do mature, a mislim da si sebi ovim postovima o propasti Amerike lepo odgovorio na nedoumicu da li da dolazis u Ameriku ili da nastavis studiranje Sam pita, sam i odgovara
Thanks.

Last edited by dzonny; 01.04.2013 at 21:00.
Reply With Quote