Citat:
Iz knjiga se uci, blogovi i ostalo dopunjuju znanje i/ili pojasnjavaju. Ti si poceo da pises postove ko svojevreno reklame za prorocice koje predskazuju kraj sveta
|
Ja ne pišem tekstove, prenosim ih od krucijalnih strana. Razumem da nekom smeta istina, ali šta da se radi.
Citat:
BTW, pre nego sto se uradi bilo kakav kapitalni projekat koji kosta brdo para (posto ti ide od ruke citanje novina, pogledaj u CA koliko treba da kosta brzi voz), uradi se studija sa projection koliki je benefit projekta... studija je pokazala da ljude koji ovde zive bas i ne interesuje voz (preferenca ja bih rekla a i pruga obara vrednost kuca - te zasto bi se zaduzivali za nesto sto nece i ovako da drasticno pomogne). Ima tu dosta toga decko moj, da li su vozovi ovakvi ili onakvi - jesu tuzni, ali i da nisu bas se i ne bi narod pokidao da se njima vozi. Za fun tako ponekad - da, a svakodnevno nema sanse.
|
Znam za taj izgovor, pratim dešavanja, bez brige.

Vidiš, u tom slučaju, onda projekat uopšte ne bi bio ni odobren. Ali izgovori za prazan džep su uvek bolji od gadne istine.
Uostalom, eno subway u NYC, Chicagu, raspadaju se.

A masovno se koriste, zašto ih ne renoviraju makar? Fale $$$?
Citat:
To ja samo malo o slikama cisto - a tebi momce srecno do mature, a mislim da si sebi ovim postovima o propasti Amerike lepo odgovorio na nedoumicu da li da dolazis u Ameriku ili da nastavis studiranje Sam pita, sam i odgovara
|
Thanks.