Da, prilicno odgovara istini... nema veze u kom si gradu - cifre se razlikuju ali sustina je ista. Nije lako ali ide na bolje ako se pametno postupa. Ono sto boli je deo o nama samima - zalosno ali istinito: vecina nasih ovde ce vam pozeleti da se isto mucite kao i oni. Na srecu nisu svi takvi, te ima i onih koji rado pomognu. Ja se vec dugo premisljam da napisem nesto slicno o LA ali... sacuvala word doc sa par pasusa na desktop i nikako da ga zavrsim

ali ako ima nekog koga interesuje - uradicemo

Inace - na hranu i nama za nas dvoje ode ista suma (ok - ukljucene i ostale potrebstine za kuhinju i hemikalije) Ja ne mogu da se previse jadam oko toga - jedemo sve organic (izuzev pljeskavica i cevapa u bosanskom restoranu

) i kupujemo prilicno kvalitetne proizvode jer cena nije previse razlicita (primer obican paradajz u grocery store $3.59 lb, organic $3.70). I ja kuvam sto stedi novac, jer uvek imam left overs da ponesem na posao za rucak. Jedemo napolju mozda jednom mesecno.
Eto... nije lako, ali preziveli smo svi mi ovde, prezivecete i vi. Ni tamo ne bi ste uspeli da izgradite savrsen zivot za par meseci - razmislite samo koliko bi vam trebalo da se snadjete u drugom gradu iako je isti jezik i sistem.
Zana