Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzordz
Moji "affordable" favoriti su Austin TX i Denver CO, oba imaju pristojnu zastupljenost IT firmi (Austin nesto vise) i jeftine nekretnine i ~300 dana sunca.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Austin, TX je odlican  Nov, sredjen, cist, ulickan, puno desavanja, vrlo priustiv sto se stanovanja tice  Odlican "vibe"
Denver, CO... Hm hm... Meni se licno nije svideo... Izgleda veliko, a nista posebno... Jedino ako volis skijanje - u tom slucaju je to najbolji grad u USA jer skijalista pocinju da se redjaju maltene od oboda grada ka zapadu kako se ide uzbrdo I-70.
Moji favoriti, NYC i Washington, DC stoje na onoj listi najskupljih 
|
Pa kako kome

Meni Austin nije nista posebno a cesto sam tamo, prvi put sam se odusevio ali svaki sledeci mi nije bio nista posebno. Ako si student i imas manje od 30god onda je prava stvar, ali ja sam prerastao taj nacin zivota
Sa druge strane Denver mi je najprijatnije iznenadjenje od svih gradova koje sam obisao za sada. Ja nisam stekao utisak da je veliki grad, cak naprotiv, mada meni posle Hjustona tesko koji grad moze da bude velik. Denver, zelenilo, prelepi ljudi, svi u formi, planine okolo, reciklaza, ljudi na ulicama. mada zbog klime tesko da bih se ikada odlucio da predjem tamo
Najbolje da se obidju oba grada pa da se uporedi, za svakog ima po nesto