View Single Post
Staro 02.05.2013, 17:11
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik VectorZz Prikaz poruke
Pozdrav , ja sam nov ovde i imam par pitanja

Trenutno sam student Saobracajnog fakulteta u Bg-u, i trenutno gledam kako da se prebacim (transfer) na neki univerzitet u USA, znam za opciju community collega, al trenutno se nema bas toliko para, za dodatne troskove pored stanarine i skolarine. Interesuje me da li postoje neke stipendije za internacionalne studente, inace igram americki fudbal, vec par godina, a nemam bas neki prosek , prva godina 7.1, a sa zadnjeg semestra 8.0 . Inace video sam da postoje neki pristupacni loan grants, za studente uz cosigner-a, ali to je naravno ne moguce, posto od rodbine imam samo dalju babu u Milwaukee, a pitanje je dal je ziva. Nekako trenutno me interesuju dva univerziteta, Syracuse University i San Diego State University , na oba cu aplicirati za sledecu godinu, posto moram preko leta odraditi TOEFL , inace engleski mi je solidan, sa tim nemam bas puno problema, posto sam imao americke saigrace i trenere. Koliko prilikom aplikacije znaci cover letter i recommendation letter, s' obzirom, da preporuke mogu uzeti od nekih "top" profesora iz oblasti saobracaja na prostorima jugoistocne evrope, kao i od bivsih i sadasnjih saigraca koji su pohadjali D1 skole. Zna li neko kako se priznaju ispiti odavde? posto da kazemo od nekih jacih predmeta, imao sam Mat1 , Mat2 , Osnove elektrotehnike, Fizika, Mehanika, Verovatnoca i Statistika, Programiranje (VB, MsAccess) , inzenjersko crtanje CAD, i par strucnih predmeta

@vuxanne

Cek, koliko sam skontao , ti se profesor na nekom univerzitetu? Ako jesi moze li se znati na kom i ako ti nije tesko , mozes li saznati kako se priznaju predmeti
Upravo sam ti poslala email, nije htela da mi prodje privatna poruka. Tu sam ti odgovorila na pitanja neka sta znam vec.
Reply With Quote