Vezano za pitanje 30. DS-230. List below all places you have lived for at least six month...
Znam da postoji tema na forumu vezano za adrese prebivališta, čak i sa iskustvima onih koji su prijavljeni na dvije adrese SRB/HRV, BIH/HRV, i čitala sam je, ali sad ne mogu naći, nema šanse, ako netko može da stavi link

odlijepit ću tražeći.
Dakle, nedoumica oko pitanja 30 je sljedeća, suprug je živio i radio u N. Sadu oko 2,5 god., a od toga je tamo bio prijavljen svega 3mj. (stalno mjesto boravka). Također ima u radnoj knjižici upisano 2,5 god radnog staža u firmi u N. Sadu. Ja bih navela te 2.5 god provedene tamo, a sa druge strane na listingu svih odjava/prijava prebivališta dobijenom u MUP-u BL, stoji odjava u trajanju od 3mj. za N. Sad. Ne pitajte kako i zašto, ni on sam se ne sjeća
Kao što rekoh, ja bih navela te 2,5 god., obzirom da stoje u r. knjižici, ne bih voljela da pomisle da nešto krijemo

, bez obzira što je bio prijavljen samo 3mj. Tražit će mu sigurno potvrdu o nekažnjavanju, što nije problem, ali ne znam stoje li datumi boravka u državi na tim potvrdama, svi smo ih vadili, ali sad nemam pojma kako izgledaju. Ako stoje, onda će to biti 3mj. confused...
Može savjet, jel' imao netko ovakav "slučaj" ?