View Single Post
Staro 26.05.2013, 11:10
pedjaas's Avatar
pedjaas pedjaas je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2012
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Na žalost, ne mogu baš puno pomoći... za sada Nakon mesec dana u SD jedino što mogu da ti kažem je - MNOGO je lepo, nećeš se pokajati sigurno. Za sve ostalo, još uvek mi fali iskustva da bih mogao da dam realne savete. Cene jesu više, ali s obzirom da dolaziš iz NYC-a, neće biti drastična razlika. San Diego ima taj neki šmek dobrog komšiluka, tako da smo pronašli bukvalno 10 delova grada za koje smo rekli TO JE TO. Nama je recimo downtown area skroz zgodna za život (isto par bez dece), jer je sve blizu od plaža, preko parkova i atrakcija do noćnog provoda i shopppinga. Opet, delovi koji su bukvalno na 10 minuta hoda do najstrožeg centra su lepo izolovani pa su u suburb fazonu, mirni i povučeni, sa parkingom i zelenilom.

Što se zaposlenja tiče, opet nažalost ništa ne mogu konkretno da kažem.. pogotovo za IT koji mi je poznat koliko i nuklearna fizika. Ali, "za dobrog majstora uvek ima posla" - te se tu uopšte ne bih vodio generalizacijama. Kad se traži, mora da se nađe

Ja za sada jedino mogu da preporučim na osnovu opšteg utiska (osobe sa visokim kriterijumima), i sve što mogu da kažem je da sam oduševljen! Opet, i to je subjektivan stav i ništa ne mora da znači... ali bukvalno sa kim god smo pričali od Amera koji žive u San Dijegu, obožavaju ga - a oni koji ne žive u San Dijegu se slažu da je jedan od najlepših gradova u USA.
Reply With Quote