View Single Post
Staro 04.06.2013, 12:23
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima Prikaz poruke
Nisu vam time ugrožena nikakva prava, nego nam zbog vas baš i daju azil jer od takvih ne možemo normalno da živimo u svojoj zemlji. Evo ti najsvežiji primer ko kome ugrožava prava.
nemoj mene spominjat u tom kontekstu,ne zanimate mene uopste,radite sta zelite i sta hocete to nije moja stvar,ja nikad u zivotu nisam saobracajni prekrsaj imao a ne sta drugo,to kako se ti oprijedjeljujes nije nasa stvar vec tvoja privatna stvar,niti bi te ja bilo cime ugrozio,nemoj to stalno da potenciras covjece,pored mene mozete da radite sta zelite imam vise problema svojih nego da protestujem protiv vas,ili kritikujem i pljujem,to sto vas drugi osporavaju ni time se ne zamaram,svako odgovara za svoje postupke,i normalno da niste vi jedini ugrozeni u ovoj zemlji mislim na balkan,nego svi normalni ljudi koji zele da rade,a nemogu naci posao ili trebaju da poguraju nekog novcano,znaci automatski smo ugrozeni,a necemo ni spominjati mjesane brakove,ili manjine mimo gay zajednice,ili zemlje koja je bila pod opsadom i u ratu 5 godina,gdje sad nista ne funkcionise,gdje se osjecas kao stranac itd
Reply With Quote