View Single Post
Staro 01.07.2013, 22:05
free's Avatar
free free je offline
Stari vuk

Datum prijave: 07.09.2011
US lokacija: Schaumburg, IL
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku free
Nepromenjeno

[QUOTE=krle66;39529]Poštovani, kada bi trebalo početi sa prikupljanjem i prevodom potrebne dokumentacije za intervju? Mislim, zbog njihovod datuma izdavanja i VAŽNOSTI ISTIH, pošto ne znam kada će mi zakazati inervju !!! I nije mi baš jasno, koju potvrde od Suda treba nabaviti i od kog Suda, opštinskog, okružnog... Isto tako imam nejasnoća o kojoj se potvrdi radi od strane SUP-a !!! UNAPRED ZAHVALAN[/QUOTE]

Ufffff :nene:

Prvo gde sam napisao da trebaju prevodi? Nigde. Znaci jos jednom da ponovim, [B]za razgovor u ambasadi(konkretno pricam o Srbiji, Beograd)[/B] [B]VAM NE TREBAJU NIKAKAKVI PREVODI DOKUMENATA[/B]. Nosite originale i obicne kopije istih i nista vise. Drugo vremena imate na pretek sto se vadjenja dokumenata tice, znaci kada dobijete mail da vam je promenjen status i da ste dobili datum intervju, do intervju obicno imate oko 2 meseca da pribavite sva dokumenta. Mi smo 12.03.2013 dobili mail da nam je promenjen status i saznali da 16.05.2013 imamo intervju znaci tacno 2 meseca. Za tih 2 meseca smo izvadili sva dokumenta. Skoro sva dokumenta mogu da se izvade za 1 dan( Izvod iz maticne knjige rodjenih i vencanih koji se vade u bilo kojoj opstini na teritoriji Srbije,kao i izvod iz knjige drzavljana, kao i potvrda iz Palate pravde-ovo pricam za ove iz Beograda za druga mesta neznam :( ), jedino potvrda iz policije se ceka oko 5 radnih dana i ona se vadi u policijskoj stanici na opstini na kojoj zivis.E sada u policiji vadis potvrdu da nisi hapsen i da se nevodi nikakav postupak a u sudu da nisi osudjivan. Koji je sud Palata pravde stvarno nezna pogotovu posle ovih silnih reformi tako da tu nemogu da ti pomegnem. E da sto se datuma vaznosti tice to nije neki bitan faktor nama su izvodi iz MKR i MKV bili stariji od godinu dana, jedino potvrde iz suda i policije su bili mladji od 6 meseci tako da ni to nije njima nista bitno.