[QUOTE=IgorMAD;39625]Do prosle godine je i moglo da izadje obavestenje "NOT BEEN SELECTED" i ako podaci koji su uneti nisu tacni. Ove godine to nije moguce, izadje poruka "SESSION TIME OUT".
Cak i proslih godina je bilo nemoguce da ako upises tacne podatke izadje pogresna informacija. Jednostavno to ne funkcionise tako! Teorijski, ako neko ima najstariji moguci pretrazivac, moguce je da nece moci da ucita kako treba stranicu. A cim je ne ucita kako treba, moguce je da u pogresna polja upise podatke i da mu izadje "NOT BEEN SELECTED". Od ove godine ni to nije moguce. Ako si upisao tacne podatke izacice ti ova gore navedena poruka ili "YOU HAVE BEEN RANDOMLY SELECTED..." poruka.
I nema potrebe da se pokrecu ovakve teme i da se ljudima uliva lazna nada. Ove godine je selektovano 125 000 ljudi, znaci vise nego prethodnih godina, sto znaci da 99% nece biti dodatnog izvlacenja.
Jedino u sta sam 99% siguran da ce se, bez obzira na novi imigracioni zakon, odrzace se i DV-2015.[/QUOTE]
A ja cu opet da ponovim,da se meni tako desilo,i da nije u pitanju stari internet pretrazivac,zato sto sam probala na vise od jednog i dobijala isti odgovor.Nadu ne treba niko da gubi,posto se nikad ne zna.I kao sto sam napomenula vase sanse su vece nego sto su bile nase zbog dodatnog izvlacenja.Hocu da vas podsetim i na proslogodisnje prvo izvlacenje kad su dosta ljudi sa ovog foruma bili izvuceni,pa su onda iz Kentakija pustili objavu da se poniscuje izvlacenje.Dosta ljudi su bili i u tom drugom popravnom izvlacenju ponovo izvuceni.
Nemoj da mislite da ovde ljudi i sistemi ne grese,nije sve kao u filmu sa Brus Vilisom.Ja volim Ameriku i zato sam ovde,ali i ovde su moguce greske,sa razlikom sto su ovde 99 posto od sluzbenika ljubazni i voljni da pomognu,za raliku od tamo u nasim krajevima.
|