View Single Post
Staro 15.07.2013, 10:50
ZukotheCat ZukotheCat je offline
Drug član

Datum prijave: 29.08.2012
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

[QUOTE=krle66;39713]Dragi prijatelji, na ovom forumu postoje milion mišljenja o pojedinim temama a mnoga su i u suprotnosti jedna sa drugim. Molim drugare, koji su prošli intervju, dobili vize i otišli za Ameriku, da mi ISKRENO ODGOVORE : Da li na intervju traže neki " DOKAZ" o visini potrebnih novčanih sredstava za život u Americi, prilikom odlaska !!! Ako traže, šta treba pokazati i dokumentovatii o kojoj se sumi radi !? Može li se priložiti neki dopis od rođaka iz Amerike, u kome se oni obavezuju na neku novčanu pomoć meni, dok se ne snađem i uhvatim posao !!Ž Možda sam " nekom " dosadan, ali ovde su " iskustva RAZLIČITA !!! Neko kaže da traže, neko ne ...ŠTA JE ISTINA !?[/QUOTE]

Nisam se još prijavila na DV, ali "dokaz" o kojem govoriš i koje se često prilaže u praksi je potvrda o stanju na bankovnom računu za period od zadnjih 6 mjeseci. Pisalo je na ovom forumu - lljudi prilažu i dokaze o vrijednosnim papirima i dr. što sve skupa ne šteti.
Naravno, ako ih neko razljuti time što stavi novac na račun dan prije odlaska na intervju da bi se vidjelo da ima novca, onda se i oni mogu zainatiti i tražiti 1-134. I-134 može potpisati samo lice koje je državljanin ili legal US rezident.
Sve zavisi od slučaja do slučaja...niko ne može garantovati da li si jako jako sumnjiv ili im se jako jako dopadaš...