View Single Post
Staro 12.09.2013, 08:06
Markoo Markoo je offline
Proteran

Datum prijave: 26.08.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kaneolopa Prikaz poruke
Obozavam te stereotipe gde su svi americki sistemi sisali vesla, i da su Srbi bogom dani da to preveslaju sve.... Kriminalac je kriminalac - samo sto u Srbiji vole to da zovu "Snasao se"

Ajde pokusaj voditi firmu ovde a da nisi leglan..... Ja molim da se javi neko kome je to poslo za rukom.... Sigurno postoji, ali se verovatno nije zavrsilo kao happy end. Razlika je izuzetna- ovde se firma kao i licna karta vade/otvaraju za 20-ak minuta. U Srbiji svi znamo da moras i uzorak krvi i stolice - da ostavis.
Vec nekoliko godina sam na ovom forumu i bez ljutnje ali samo prosipas pamet.Ja znam coveka koji je 15 godina u Americi na crno,ima svoju firmu i sada nesto budzi za papire,naravno nije rekao o cemu se radi.Decko iz Crne gore je otisao ima 5godina,radi sasvim normalno i on je na crno,prema tome saznaj sve pa pricaj.Ako budemo cekali zelenu kartu mozda ne odemo nikada,a sitne duse i kompleksi koji su otisli iz nekih zabiti u Srbiji pa sada postali Amerikanci ce glumiti stalez.Svako ko ode i snadje se da ostane svaka cast,jedan je zivot prema tome treba ga znati ziveti.
Reply With Quote